M&N Elegante

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.02.2020
Chyba v emailu
Vážení zákazníci, velmi se omlouváme, ale zjistili jsme, že se nám vloudila technická chyba do e-shopu za kterou můžeme samozřejmě my a byl Vám zaslán... číst celé
30.11.2019
Jakou dopravu zvolit v tento čas?
Vánoce se blíží, to víme všichni a zajisté již nakupujeme dárky. Na našem E-shopu Vám nabízíme několik dopravců, kteří Vám vaše balíčky doručí. V tent... číst celé
10.11.2019
ZÁSILKOVÁNOCE
Vyhrajte peníze zpět za sůj nákup! Objednejte si u nás na E-shopu Jako dopravce zvolte Zásilkovnu Vyzvedněte si balíček do druhého dne na zvolené... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nenech si ujít novinky!

Souhlasím se zasíláním Newsletteru.

 

 

Partnerský E-shop:


 

  


 

Ohodnoťe nás

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz


  

 

Eshop-centrum.cz

CZIN.eu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi M&N Elegante, se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Společnost Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ
      28408306
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mixit je už u nás
18.02.2020
Mixit je už u nás
Kdo by neznal domácí značku mladých, milých a hlavně úspěšných kluků s názvem MIXIT.  Mixit produkty si našli své odběratele v každé věkové skupině. A... číst celé
Láska prochází žaludkem
01.02.2020
Láska prochází žaludkem
Pojďte se přidat a vařit s námi v našem úžasném kuchyňském nádobí. číst celé
Článek na IDNES 6 největších mýtů o avivážích a proč je aviváž Lila Fashion oblíbená
15.01.2020
Článek na IDNES 6 největších mýtů o avivážích a proč je aviváž Lila Fashion oblíbená
Znáte aviváže Dedra? Pokud jste žena od 30 do 50 let, tak určitě. Právě jsme se setkali s manažerem společnosti, který nám o nich poví vše a odhalí ná... číst celé
Provoz během svátků
22.12.2019
Provoz během svátků
Přejeme všem krásné a pohodové svátky. číst celé
Nenechte si ujít novinky.

SOCIÁLNÍ SÍTE

Sleduj nás a užívej si naše akce, soutěže, pohodové nakupování. Jsme tu pro Tebe.

 


 

PROČ NÁŠ E-SHOP?

DOPRAVA JIŽ OD 59 KČ  VÍCE NEŽ 1.000 VÝDEJNÍCH MÍST V SÍTI ZÁSILKOVNA V ČR I NA SK. DÁRKY OD NÁS ČI NAŠICH PARTNERŮGARANCE VRÁCENÍ ZBOŽÍZAKLÁDÁME SI NA KVALITĚ ZBOŽÍ

 

 

Odměna pro tebe

 

HEUREKA

 

Bez kabelky od M&N Elegante budete jak nahé ženy

 

Kontakt
M&N Elegante
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.