Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.10.2021
Mimořádná situace
Vážení zákazníci vzhledem k mimořádným povětrnostním vlivům došlo k výpadku všech sítí, nebude možné dnes odesílat vaše balíčky. Dále hlásí výpadek pl... číst celé
24.08.2021
Výpadek Zásilkovna
Vážení přátelé a zákazníci společnost Zásilkovna eviduje celkový výpadek widgetu v6, který se v současné chvíli vůbec nenačítá. Zasaženy jsou všechny ... číst celé
25.05.2021
Výpadek fotografií
Omlouváme se za technický problém s fotografiemi produktů, na problému se pracuje. Děkujeme za pochopení číst celé
Zobrazit všechny novinky

Ověřeno zákazníky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Zkušenosti jsou výborné.
Vladimíra


Velmi rychlé a milé jednání.
Ověřený zákazník


Přehledné webové stránky, výběr produktů a perfektní komunikace obchodu.
Jana


Zboží bylo rychle odesláno/dodáno. Část objednávky jsem vracela a peníze přišly nazpátek během pár dní.
Míša


NajduZboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi, se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Společnost Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ
      28408306
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Žmolky na oblečení?
23.08.2021
Žmolky na oblečení?
JAK EFEKTIVNĚ ODSTRANIT ŽMOLKY, NITKY A UZLÍKY ZE VŠECH DRUHŮ TKANIN číst celé
Výdejna otevřena
04.07.2021
Výdejna otevřena
Jste kousek od nás? Tak se přijďte podívat. číst celé
Samozavlažovací květináč závěsný
17.05.2021
Samozavlažovací květináč závěsný
Už je čas udělat si čas na zahradu, či balkóny a pořídit si nádherné závěsné samozavlažovací květináče. číst celé
Den Matek
02.05.2021
Den Matek
Den matek je velmi krásný svátek, který je rozšířen po celém světě. číst celé
Nenechte si ujít novinky.

Proč nakoupit právě u nás?

DÁRKY OD NÁS ČI NAŠICH PARTNERŮ

DOPRAVA JIŽ OD 59 KČ

VÍCE NEŽ 2.000 VÝDEJNÍCH MÍST

GARANCE VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Móderní oblečení, kabelky, drogerie vše na jednom místě na mnelegante.cz

Naším cílem je provázat naše bohaté zkušenosti s pohodlností a rychlostí nákupu na internetu. Nejsme tedy jen další z řady e-shopů, který se snaží prodat zboží, kterému nerozumí – my se v našem oboru pohybujeme a jsme tak schopni každému individuálně poradit a najít to nejlepší řešení. 

 

Platit můžete kartami Doprava již od 59 Kč

Jan Václavík

Nádražní 83 (výdejní místo)

411 56 Bohušovice nad Ohří

Otvírací hodiny:
Po - Pá: 08:00 - 18:00
So - Ne: zavřeno

 

Odborné poradenství
Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
© 2021 Dámská, děská móda a kabelky mnelegante.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.