M&N Elegante

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.05.2020
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
Využíváte Zásilkovnu pro Vaše balíčky? A nebo právě jste nevyužívaly? To je jedno, máme nové pro Vás možnost zvolit Alza box. Jak to funguje? Zákazn... číst celé
21.04.2020
Telefonní linka- nefunkční
Vážení zákazníci, omlouváme se za komplikace. Tento týden bojujeme s problémem v telefonní lince. Pokud se nám nemůžete dovolat, využijte prosím konta... číst celé
14.03.2020
Rozhodnutím Vlády ČR
Vážení zákazníci, v souvislosti s aktuální situací kolem pandemie koronavirusu a rozhodnutím Vlády ČR zpřísnit bezpečnostní opatření z dnešního rána, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nenech si ujít novinky!

Souhlasím se zasíláním Newsletteru.

 

Partnerský E-shop:


 

  


 

Ohodnoťe nás

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz


  

 

Eshop-centrum.cz

CZIN.eu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi M&N Elegante, se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště apod
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hurá do školy
08.08.2020
Hurá do školy
Škola volá a kdo by se netěšil číst celé
Vychytávky do lednice
30.05.2020
Vychytávky do lednice
Lednice je snad jedním z nejdůležitějších spotřebičů v domácnosti. Každý v ní má své místečko pro své oblíbené pochutiny. číst celé
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
07.05.2020
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
Zásilkovna a Alza spojují své síly! číst celé
PARFÉM NA RUCE - 80 % alkoholu
11.03.2020
PARFÉM NA RUCE - 80 % alkoholu
PARFÉM NA RUCE spray 100 ml z řady LA COLLECTION PRIVÉE pro muže i ženy. Stačí si jen vybrat oblíbenou vůni. Můžeš ho použít také v okamžiku, kdy pot... číst celé
Nenechte si ujít novinky.

SOCIÁLNÍ SÍTE

Sleduj nás a užívej si naše akce, soutěže, pohodové nakupování. Jsme tu pro Tebe.

 


 

Bez kabelky od M&N Elegante budete jak nahé ženy

 

Kontakt
M&N Elegante
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.