M&N Elegante
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.09.2019
Dárek k objednávce
Díky kožešinovému přívěšku REBELITO® získá tvoje kabelka i taška novou "tvář"  A nyní ho můžeš získat jako dárek a to každý den jiný  Stačí když poš... číst celé
24.08.2019
dárek k objednávce
Objednej zboží ze sortimentu DEDRA a získáš dárek praktický vějíř, nebo nepostradatelnou propisku anebo bezpečnostní pásku na ruku. Více zde číst celé
12.08.2019
Hodnocení hvězdičkami
. Doufáme, že tato hodnocení pomohou ostatním zákazníkům rozhodnout se pro koupi, či nikoliv. Možná, že i Tebe zaujalo ještě i jiné zboží a budeš rá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nenech si ujít novinky!

Souhlasím se zasíláním Newsletteru.

 

Ohodnoťe nás

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz

 

  

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi M&N Elegante, se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště apod
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Máte už svojí limitovanou edici doma? Šup s ní do košíku ??
07.10.2019
Máte už svojí limitovanou edici doma? Šup s ní do košíku ??
NOVÉ INSTANTNÍ TABLETY na praní se bleskově rozpustí v násypce pračky. ZDARMA smaltovaná kovová DÓZA. LIMITOVANÁ EDICE! číst celé
Říjnová soutěž
28.09.2019
Říjnová soutěž
Zapoj se a vyhraj krásné ceny. Soutěžíme celý měsíc říjen :) číst celé
Co říkáte na novou lahev GoEco® ze 100% RECYKLÁTU?
28.09.2019
Co říkáte na novou lahev GoEco® ze 100% RECYKLÁTU?
Toto je BUDOUCNOST! Jsme velmi hrdí na to, že můžeme prodávat novou lahev GoEco ze 100% recyklátu. 100 % hmotnosti této lahve tvoří plasty, které li... číst celé
Hodnocení produktů
12.08.2019
Hodnocení produktů
Věříme, že s nákupem v našem E-shopu jsi spokojen. Poděl se o své zkušenosti s výrobkem na našich stránkách. číst celé
Nenechte si ujít novinky.

SOCIÁLNÍ SÍTE

Sleduj nás a užívej si naše akce, soutěže, pohodové nakupování. Jsme tu pro Tebe.

 


 

PROČ NÁŠ E-SHOP?

DOPRAVA JIŽ OD 59 KČ  VÍCE NEŽ 1.000 VÝDEJNÍCH MÍST V SÍTI ZÁSILKOVNA V ČR I NA SK. DÁRKY OD NÁS ČI NAŠICH PARTNERŮGARANCE VRÁCENÍ ZBOŽÍZAKLÁDÁME SI NA KVALITĚ ZBOŽÍ

 

 

Odměna pro tebe

 

HEUREKA

Bez kabelky od M&N Elegante budete jak nahé ženy

 

Kontakt
M&N Elegante
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.