M&N Elegante

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.02.2021
Grafická úprava
Vážení zákaznáci, stránky prochází grafickou úpravou, už teď jsem rádi za nový vzhled. Musíme však doladit ještě pár věcí, tak mějte prosím pochopení... číst celé
13.02.2021
Platba kartou
Vážení zákazníci, platby kartou již brzy zprovozníme na našem e-shopu. Očekáváme do konce měsíce plné spuštění. číst celé
01.02.2021
Výpadek telefonu
Vážení zákazníci velmi se omlouváme, ale došlo dnes k výpadku telefonů, prosím kontaktujte nás na nasem e-mailu. Děkujeme za pochopení. Na odstranění ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Zkušenosti jsou výborné.
Vladimíra


Velmi rychlé a milé jednání.
Ověřený zákazník


Přehledné webové stránky, výběr produktů a perfektní komunikace obchodu.
Jana


Zboží bylo rychle odesláno/dodáno. Část objednávky jsem vracela a peníze přišly nazpátek během pár dní.
Míša

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu M&N Elegante
Ochrana osobních údajů e-shopu M&N Elegante
  1. Prodávající Jan Václavík - M&N Elegante, se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Martinou Šmidtovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Společnost Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 28408306

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese m.smidtova@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky M&N Elegante, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

kožené kabelky s barevným motivem
14.02.2021
kožené kabelky s barevným motivem
Kožené kabelky mohou být i krásně barevné, jen se podívejte. číst celé
Odstraňuje námrazu z auta
02.02.2021
Odstraňuje námrazu z auta
Odstraňuje led jednoduše, rychle a bez námahy! číst celé
Česká certifikovaná eko drogerie v eko obalech
31.01.2021
Česká certifikovaná eko drogerie v eko obalech
Už jsme společně ušetřili více jak 50 tun plastů. číst celé
FB skupina Výdejní okénko M&N Elegante
15.01.2021
FB skupina Výdejní okénko M&N Elegante
Vážení přátelé a zákazníci, kamenný obchod otevřený nemáme, ale máme pro Vás výdejní okénko. Vyberte si své zboží a domluvíme si čas a den pro vyzved... číst celé
Nenechte si ujít novinky.

Proč nakoupit právě u nás?

DÁRKY OD NÁS ČI NAŠICH PARTNERŮ

DOPRAVA JIŽ OD 59 KČ

VÍCE NEŽ 2.000 VÝDEJNÍCH MÍST

GARANCE VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Móderní oblečení, kabelky, drogerie vše na jednom místě na mnelegante.cz

Naším cílem je provázat naše bohaté zkušenosti s pohodlností a rychlostí nákupu na internetu. Nejsme tedy jen další z řady e-shopů, který se snaží prodat zboží, kterému nerozumí – my se v našem oboru pohybujeme a jsme tak schopni každému individuálně poradit a najít to nejlepší řešení. 

Platit můžete kartami Doprava již od 59 Kč

Nádražní 83
411 56 Bohušovice nad Ohří

Otvírací hodiny:
Po - Pá: 08:00 - 18:00
So - Ne: zavřeno

 

Odborné poradenství
Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
© 2021 Dámská, děská móda a kabelky mnelegante.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.