M&N Elegante

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.05.2020
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
Využíváte Zásilkovnu pro Vaše balíčky? A nebo právě jste nevyužívaly? To je jedno, máme nové pro Vás možnost zvolit Alza box. Jak to funguje? Zákazn... číst celé
21.04.2020
Telefonní linka- nefunkční
Vážení zákazníci, omlouváme se za komplikace. Tento týden bojujeme s problémem v telefonní lince. Pokud se nám nemůžete dovolat, využijte prosím konta... číst celé
14.03.2020
Rozhodnutím Vlády ČR
Vážení zákazníci, v souvislosti s aktuální situací kolem pandemie koronavirusu a rozhodnutím Vlády ČR zpřísnit bezpečnostní opatření z dnešního rána, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nenech si ujít novinky!

Souhlasím se zasíláním Newsletteru.

 

Partnerský E-shop:


 

  


 

Ohodnoťe nás

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz


  

 

Eshop-centrum.cz

CZIN.eu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
    1. Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi (M&N Elegante), se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu;
    • informace o zakoupeném zboží.

     

    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
      1. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

     

    1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:
      1. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

     

    1. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:
      1. Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

     

    1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

     

    1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

     

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

     

     

     

Novinky z našeho blogu

Vychytávky do lednice
30.05.2020
Vychytávky do lednice
Lednice je snad jedním z nejdůležitějších spotřebičů v domácnosti. Každý v ní má své místečko pro své oblíbené pochutiny. číst celé
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
07.05.2020
Nová výdejní místa pro Vás, nově i Alza box
Zásilkovna a Alza spojují své síly! číst celé
PARFÉM NA RUCE - 80 % alkoholu
11.03.2020
PARFÉM NA RUCE - 80 % alkoholu
PARFÉM NA RUCE spray 100 ml z řady LA COLLECTION PRIVÉE pro muže i ženy. Stačí si jen vybrat oblíbenou vůni. Můžeš ho použít také v okamžiku, kdy pot... číst celé
Mixit je už u nás
18.02.2020
Mixit je už u nás
Kdo by neznal domácí značku mladých, milých a hlavně úspěšných kluků s názvem MIXIT.  Mixit produkty si našli své odběratele v každé věkové skupině. A... číst celé
Nenechte si ujít novinky.

SOCIÁLNÍ SÍTE

Sleduj nás a užívej si naše akce, soutěže, pohodové nakupování. Jsme tu pro Tebe.

 


 

Bez kabelky od M&N Elegante budete jak nahé ženy

 

Kontakt
M&N Elegante
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.