M&N Elegante

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Ještě jsi nic do košíku nešoupnul, což je škoda.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.02.2021
Grafická úprava
Vážení zákaznáci, stránky prochází grafickou úpravou, už teď jsem rádi za nový vzhled. Musíme však doladit ještě pár věcí, tak mějte prosím pochopení... číst celé
13.02.2021
Platba kartou
Vážení zákazníci, platby kartou již brzy zprovozníme na našem e-shopu. Očekáváme do konce měsíce plné spuštění. číst celé
01.02.2021
Výpadek telefonu
Vážení zákazníci velmi se omlouváme, ale došlo dnes k výpadku telefonů, prosím kontaktujte nás na nasem e-mailu. Děkujeme za pochopení. Na odstranění ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Zkušenosti jsou výborné.
Vladimíra


Velmi rychlé a milé jednání.
Ověřený zákazník


Přehledné webové stránky, výběr produktů a perfektní komunikace obchodu.
Jana


Zboží bylo rychle odesláno/dodáno. Část objednávky jsem vracela a peníze přišly nazpátek během pár dní.
Míša


NajduZboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  • Udělujete tímto souhlas Janu Václavíkovi  se sídlem v Bohušovicích, IČ 07898436, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Den Matek
02.05.2021
Den Matek
Den matek je velmi krásný svátek, který je rozšířen po celém světě. číst celé
kožené kabelky s barevným motivem
14.02.2021
kožené kabelky s barevným motivem
Kožené kabelky mohou být i krásně barevné, jen se podívejte. číst celé
Odstraňuje námrazu z auta
02.02.2021
Odstraňuje námrazu z auta
Odstraňuje led jednoduše, rychle a bez námahy! číst celé
Česká certifikovaná eko drogerie v eko obalech
31.01.2021
Česká certifikovaná eko drogerie v eko obalech
Už jsme společně ušetřili více jak 50 tun plastů. číst celé
Nenechte si ujít novinky.

Proč nakoupit právě u nás?

DÁRKY OD NÁS ČI NAŠICH PARTNERŮ

DOPRAVA JIŽ OD 59 KČ

VÍCE NEŽ 2.000 VÝDEJNÍCH MÍST

GARANCE VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Móderní oblečení, kabelky, drogerie vše na jednom místě na mnelegante.cz

Naším cílem je provázat naše bohaté zkušenosti s pohodlností a rychlostí nákupu na internetu. Nejsme tedy jen další z řady e-shopů, který se snaží prodat zboží, kterému nerozumí – my se v našem oboru pohybujeme a jsme tak schopni každému individuálně poradit a najít to nejlepší řešení. 

Platit můžete kartami Doprava již od 59 Kč

Jan Václavík

Nádražní 83 (výdejní místo)

411 56 Bohušovice nad Ohří

Otvírací hodiny:
Po - Pá: 08:00 - 18:00
So - Ne: zavřeno

 

Odborné poradenství
Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat
Martina Šmidtová
Martina Šmidtová
Po - Pá: 08:00 - 18:00
© 2021 Dámská, děská móda a kabelky mnelegante.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.