- ZNAČKOVÁ DĚTSKÁ MÓDA
- DEDRA SORTIMENT
- ZNAČKOVÉ KABELKY/AKTOVKY/TAŠKY
- ZNAČKOVÁ DÁMSKÁ MÓDA
- ZNAČKOVÁ PÁNSKÁ MÓDA
Novinky
13.12.2021
Provoz o vánočních svátcích
Vážení přátelé,
děkujeme Vám za Vaší přízeň i v roce 2021. Byl to těžšký rok pro všechny. Nebudeme připomínat všechny nepříjemnosti, ale naopak cheme...
číst celé
21.10.2021
Mimořádná situace
Vážení zákazníci vzhledem k mimořádným povětrnostním vlivům došlo k výpadku všech sítí, nebude možné dnes odesílat vaše balíčky. Dále hlásí výpadek pl...
číst celé
24.08.2021
Výpadek Zásilkovna
Vážení přátelé a zákazníci společnost Zásilkovna eviduje celkový výpadek widgetu v6, který se v současné chvíli vůbec nenačítá. Zasaženy jsou všechny ...
číst celé
Ověřeno zákazníky
Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků
Zkušenosti jsou výborné.
Vladimíra
Velmi rychlé a milé jednání.
Ověřený zákazník
Přehledné webové stránky, výběr produktů a perfektní komunikace obchodu.
Jana
Zboží bylo rychle odesláno/dodáno. Část objednávky jsem vracela a peníze přišly nazpátek během pár dní.
Míša
- Úvod
- Vnitřní varná nádoba pro COMBIVAR® 1 a COMBIVAR® EASY
Vnitřní varná nádoba pro COMBIVAR® 1 a COMBIVAR® EASY
Podobné produkty
0 hodnocení
2 490 Kč
2 058 Kč
bez DPH
2 490 Kč
2 058 Kč
bez DPH
Expedujeme v rozmezí 3 - 5 pracovních dnů
0 hodnocení
1 290 Kč
1 066 Kč
bez DPH
1 290 Kč
1 066 Kč
bez DPH
Expedujeme v rozmezí 3 - 5 pracovních dnů
- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Vnitřní varná nádoba pro COMBIVAR® 1 a COMBIVAR® EASYExpedujeme v rozmezí 3 - 5 pracovních dnů990 Kč818 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
6 LITROVÁ VNITŘNÍ VARNÁ NÁDOBA hrnec pro COMBIVAR® COMBIVAR® 1 a COMBIVAR® EASY Opatřena nepřilnavým keramickým povrchem BIOPAN®, silnostěnná, na vnitřní straně vytlačena stupnice. Průměr nádoby je 24 cm.
Pár tipů pro dlouhodobou spokojenost s keramickým nepřilnavým povrchem. 1) Nádobu nemyjte v myčce nádobí. Stačí jen kapka saponátu a běžná houbička na mytí nádobí.2) Nepoužívejte drátěnky, písky ani krémy na nádobí. Mohlo by dojít k poškrábání a poškození povrchu.3) Používejte pouze plastové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. (kovové obracečky, sběračky, atd... by mohly povrch poškrábat !)
4) NIKDY DO ROZPÁLENÉ ŽHAVÉ NÁDOBY NELIJTE STUDENOU VODU !!! Teplotní šok může způsobit poškození keramického povrchu a jeho následné odlupování. Toto poškození nebude uznáno v rámci záruky. PRO PODLÉVÁNÍ horkých pokrmů použijte horkou vodu z rychlovarné konvice. Bude to šetrné ke keramickému povrchu a zároveň tím zkrátíte dobu vaření pokrmu. Jako příklad uvádíme guláš: Cibuli smažíte na 170 stupňů celsia (nádoba je tedy rozpálená na 170 st.C.), pak přidáte maso a další suroviny. Pak podlejte HORKOU VODOU (z rychlovarné konvice), aby nedošlo k teplotnímu šoku a následnému poškození povrchu...I když je nádoba prázdná ALE HORKÁ a chcete ji umýt, nechte ji nejprve VYCHLADNOUT.
VAROVÁNÍ (!!!) NIKDY NEOCHLAZUJTE žhavou nebo horkou nádobu COMBIVARU ŠOKEM pod tekoucí studenou vodou !!! To je možné dělat jen u litinového nádobí bez nepřilnavého povrchu - nikoliv u nepřilnavých povrchů! Tato výše uvedená doporučení platí pro všechny keramické nepřilnavé povrchy na světě. Prodloužíte si tím jejich životnost a nepřilnavé povrchy vám budou dlouho a spolehlivě sloužit.
Změna barvy povrchu je přirozená:Vlivem tuku a vyšších teplot dochází u všech nepřilnavých povrchů k barevným změnám. Jasně zelený povrch změní barvu do tmavšího odstínu.
Pár tipů pro dlouhodobou spokojenost s keramickým nepřilnavým povrchem. 1) Nádobu nemyjte v myčce nádobí. Stačí jen kapka saponátu a běžná houbička na mytí nádobí.2) Nepoužívejte drátěnky, písky ani krémy na nádobí. Mohlo by dojít k poškrábání a poškození povrchu.3) Používejte pouze plastové nebo dřevěné kuchyňské náčiní. (kovové obracečky, sběračky, atd... by mohly povrch poškrábat !)
4) NIKDY DO ROZPÁLENÉ ŽHAVÉ NÁDOBY NELIJTE STUDENOU VODU !!! Teplotní šok může způsobit poškození keramického povrchu a jeho následné odlupování. Toto poškození nebude uznáno v rámci záruky. PRO PODLÉVÁNÍ horkých pokrmů použijte horkou vodu z rychlovarné konvice. Bude to šetrné ke keramickému povrchu a zároveň tím zkrátíte dobu vaření pokrmu. Jako příklad uvádíme guláš: Cibuli smažíte na 170 stupňů celsia (nádoba je tedy rozpálená na 170 st.C.), pak přidáte maso a další suroviny. Pak podlejte HORKOU VODOU (z rychlovarné konvice), aby nedošlo k teplotnímu šoku a následnému poškození povrchu...I když je nádoba prázdná ALE HORKÁ a chcete ji umýt, nechte ji nejprve VYCHLADNOUT.
VAROVÁNÍ (!!!) NIKDY NEOCHLAZUJTE žhavou nebo horkou nádobu COMBIVARU ŠOKEM pod tekoucí studenou vodou !!! To je možné dělat jen u litinového nádobí bez nepřilnavého povrchu - nikoliv u nepřilnavých povrchů! Tato výše uvedená doporučení platí pro všechny keramické nepřilnavé povrchy na světě. Prodloužíte si tím jejich životnost a nepřilnavé povrchy vám budou dlouho a spolehlivě sloužit.
Změna barvy povrchu je přirozená:Vlivem tuku a vyšších teplot dochází u všech nepřilnavých povrchů k barevným změnám. Jasně zelený povrch změní barvu do tmavšího odstínu.